Welkom bij Rijvereniging Varsseveld en Ponyclub Varus
 
 Home
 Fotogalerij
 Nieuws
 Agenda  
 Bestuur en commissies  
 Contributie  
 Geschiedenis  
 Lessen  
 Reglement  

NK eventing groot succes voor Varus

Zaterdag 28 juni 2014 reden we naar Leidschendam (Z.-H.) voor het KNHS-kampioenschap eventing. Individueel streden zeven leden mee voor de individuele titel bij de pony's en Silke Smits bij de paarden.

Kristy de Roo wist op knappe wijze de individuele nationale titel in de klasse L te veroveren met haar pony Tom. Isa Bulten (5e) en Jade Woeltjes (7e) wisten zich prachtig in de prijzen te rijden.
Ook de andere leden deden van zich spreken. Door hun goede resultaten wisten beide teams zich namelijk op het erepodium te rijden. Het team 'Varus Allstars', gevormd door Kristy de Roo, Isa Bulten, Mieke Naberink en Noortje Mentink, mag zich ook KNHS-teamkampioen 2014 te noemen.
Ook het team 'Varus Extreme', bestaande uit Jade Woeltjes, Bjinse Venderbosch, Shirley Scholten en gastamazone Astrid van de Berg, leverde een geweldige prestatie en mocht de versierselen voor de 3e prijs in ontvangst nemen.
Super gedaan allemaal, proficiat!

Op zondagmiddag hebben we samen bij De Radstake gekeken of onze voetballers ook nog zo goed in vorm waren. Gelukkig konden we ons ook na de wedstrijd tegen Mexico daar samen het 'oranjegevoel' verder delen.
Kijk voor meer info ook op deze sites
https://www.knhs.nl/actueel/nieuws/eventing/knhs-kampioenschap-eventingteams/
En voor de volledige uitslagen op:
http://www.eventingzuidholland.nl/startlijsten-uitslagen

Nieuws:
 

sponsoren:
Achterhoeks Hippisch Festijn
Hengstenstation De Radstake
 
 
 
Ga naar: After Five