Welkom bij Rijvereniging Varsseveld en Ponyclub Varus
 
 Home
 Fotogalerij
 Nieuws
 Agenda  
 Bestuur en commissies  
 Contributie  
 Geschiedenis  
 Lessen  
 Reglement  

Yes, they did it again! Ook 6-tal RV Varsseveld KNHS-kampioen 2014

 
Op het KNHS-kampioenschap 2014 kwamen de dames zaterdagmorgen in Ermelo vroeg aan start. Opnieuw wist onze instructrice Sabine het allerbeste uit ons team te halen.
Een aantal foutjes bracht ons aan het twijfelen over de afloop, maar toen de eerste scores op het bord stonden, kwam er langzaam meer hoop op een goede afloop. De juryleden waren het er desgevraagd echt wel over eens. "Door de dames uit Varsseveld werd geréden. Het team was één geheel en de foutjes die er kwamen, werden rijtechnisch correct en snel opgelost; een genot om naar te kijken."
Onze leden Marie-Louise Gal met Merlin, Miranda Kock met Esprit, Corinna Peters met Whiskey, Elke Schuurman met A Touch of Dutch, Anja Splitthof met Mona, Melanie Welkamp met Evita en Julliët Wentink met Royalty werden met de mooie scores van 170 en 175 punten KNHS-kampioen bij de 6-tallen.
Onze individuele deelnemers Mieke Naberink en Marian Navis reden op vrijdag hun selectieproef. Beiden reden een mooie en constante proef, maar in dit veld van nationale kanjers zat er dit jaar voor hen geen finaleplaatsje in. Een mooie ervaring rijker en weer met veel inspiratie was dit kampioenschap ook voor hen een prachtige wedstrijd.

Voor het verenigingskampioenschap kwamen voor onze RV in de dressuur aan start Anke Abbink, Arienne Ankersmit, Miranda Kock en Saskia Spaan. Deze dames reden individueel erg mooiee dressuurproeven, zonder grote fouten. Daarna maakten de springruiters Angelique van Arem, Ester Blekkink, Thijmen-Bastiaan ter Maat en Wencke Vrieze samen slechts 1 springfoutje voor in de uitslag, waarmee de eindscore op 767 punten kwam. Dit leidde tot een 7e plaats, net buiten de prijzen in het grote klassement. Tussen plaats 4 tot 10 zaten slechts 11 punten verschil, dus ook de andere teams hadden een puike verrichting laten zien.

Nadat we alle ruiters van onze club hadden zien rijden, was er even tijd om bij de paardentrailers gemoedelijk bij elkaar te zitten rondom barbecue die we hadden meegebracht. Erg fijn om te zien dat een zo grote schare supporters met onze ruiters meeleeft en deze dag zo tot een onvergetelijke maakt.
Dank jullie wel allemaal voor de gezelligheid en steun en proficiat aan alle ruiters!

Nieuws:
 

sponsoren:
Achterhoeks Hippisch Festijn
Hengstenstation De Radstake
 
 
 
Ga naar: After Five